Skip to main content

Aannemersbedrijf Van der Helm, VCA gecertificeerd    Aannemersbedrijf Van der Helm, wij leiden vakmensen op.

T: 071-5313623
info@aannemersbedrijfvanderhelm.nl

Over ons

Bij ons draait alles in- en extern om mensen. Wij zijn ervan overtuigd dat we juist daarmee het verschil kunnen maken. In de directiekamers van opdrachtgevers, maar ook áchter de voordeur van bewoners.
Aannemersbedrijf Van der Helm: Over ons

Waar mensen het échte werk doen

De klanttevredenheid over een woningbouwvereniging wordt mede door ons werk bepaald. Daarom zijn we er extra trots op dat onze mensen niet alleen hun vak beheersen, maar ook goed kunnen omgaan met sociale omstandigheden van bewoners. Onze kracht ligt dus op de werkvloer, waar mensen het échte werk doen. 

Bouwers maximaal ondersteunen

Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij de administratie en klantbehandeling flink geautomatiseerd. Zo zorgen we dat ‘kantoor’ het werk van de ‘bouwers’ maximaal ondersteunt. 

Duurzaam ondernemen

Ook wij streven duurzaamheidsdoelstellingen na. Zowel in ons pand, tijdens onze werkzaamheden als met onze partners. Zo zijn we bijvoorbeeld in gesprek met leveranciers over het terugleveren van oude gebruikte bouwmaterialen. 

Ruim 22 jaar vakmanschap

Wij hebben een bijzonder hecht team, dat weinig tot geen verloop kent. Zo kunnen we ook de komende 22 jaar weer met passie en vakmanschap voor onze opdrachtgevers aan de slag. Samen groeien we verder. 


 

Sponsoring en maatschappelijke betrokkenheid

Aannemersbedrijf van der Helm vindt het belangrijk om een steentje bij te dragen in de maatschappij. Daarom zijn wij trotse sponsor van Squash Vereniging Victoria te Rotterdam en hebben wij een sponsorbord bij voetbalvereniging Vitesse Delft.

Erkend leerbedrijf

Aannemersbedrijf van der Helm is een erkend leerbedrijf. Jonge mensen, die carrière willen maken in de bouw, leiden we graag op. De leerling komt gedurende de opleiding bij ons in dienst en wordt beschouwd als volwaardig medewerker. De leerlingen worden tijdens de stages begeleid door een leermeester, die ze wegwijs maakt binnen de bouw.

Ben je geïnteresseerd in een stageplaats? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Certificering

VCA Gecertificeerd

VCA Gecertificeerd, Aannemersbedrijf Van der Helm

 

Meer weten of vragen?